Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar

Cursos 2019-2020

Cursos Associació Amics del Bonsai Alcanar 20192020

  • Curs d’iniciació (10 h): gratuït

Curs en el qual s’aprendran els conceptes bàsics de l’art del bonsai com són algunes tècniques de cultiu, els materials necessaris i espècies utilitzades per fer un bonsai. El curs serà teòrico-pràctic. No és necessari tenir cap arbre per poder començar, només tenir ganes d’aprendre. Dirigit a persones que és el primer cop que fan un curs de bonsai.

El proper curs d’iniciació començarà el dia —(DATA PENDENT DE DETERMINAR) i tindrà lloc els dimarts, de 20h a 22h  a l’edifici de l’hotel d’entitats d’Alcanar, a l’antic quarter de la Guardia Civil, tot i que les classes pràctiques es realitzaran dijous (no tots els dijous, s’aniran confirmant dies al llarg del curs) de 20h a 22h al local de la fanecada.

Per més informació i inscripcions a aquest curs, escriviu-nos un correu a bonsaialcanar@gmail.com

  • Curs de bonsai (40h): 50€

Tècniques bàsiques per al cultiu d’un bonsai. Dirigit a persones principiants i també a experts, ja que es va aprenent de manera progressiva a partir dels treballs de cadascú. Aquells qui tinguin nocions bàsiques, poc a poc aniran aprenent dels altres i tambe amb els seus propis arbres. Aquells qui ja portin anys fent bonsai i vulguin millorar la seva tècnica aprendran tènciques avançades i anirant millorant els seus exemplars amb més detall. Aquest curs serà impartit pel mestre Xavier Redon i tindrà una periodicitat quinzenal. El curs va començar el dia 7 de novembre i, com en edicions anteriors, es fa cada dos dijous de 20h a 22h. Més endavant informarem de l’inici de la propera edició.

  • Quota de soci: 50€

Els dijous que no hi hagicurset de perfeccionament, els socis ens seguim trobant, de 20h a 22h, al local de la fanecada per treballar els nostres arbres i posar en comú dubtes, coneixements i moltes coses més. La quota de soci inclou el material que es pugui utilitzar en aquestes sessions.

  • Quota de soci col·laborador:20 €

Per tots aquells qui necessitin assessorament per cuidar el seu bonsai i no puguin assistir periòdicament a les trobades de socis de l’associació. Inclou assessorament i, si és necessari, algun tractament i/o trasplant. Aquesta quota de soci col.laborador inclou també el curs d’iniciació de 10h.

Per a més informació i/o inscripcions, ens podeu escriure a l’adreça de correu electrònic bonsaialcanar@gmail.com

%d bloggers like this: