Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar

Cursos 2022-2023

Cursos Associació Amics del Bonsai Alcanar 2022-2023

  • Curs d’iniciació al bonsai (10h): Gratuït

Curs teòrico-pràctic dirigit a persones principiants en el qual s’ensenyaran les bases de l’art del bonsai així com algunes tècniques bàsiques de cultiu i modelatge. La realització d’aquest curs dependrà de les persones interessades. Si esteu interessats en realitzar aquest curs, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic i us en donarem més informació. (dates de realització, ubicació, etc. )

  • Curs de bonsai (40h): 50€

Tècniques bàsiques per al cultiu d’un bonsai. Dirigit a persones principiants i també a experts, ja que es va aprenent de manera progressiva a partir dels treballs de cadascú. Aquells qui tinguin nocions bàsiques, poc a poc aniran aprenent dels altres i també amb els seus propis arbres. Aquells qui ja portin anys fent bonsai i vulguin millorar la seva tècnica aprendran tècniques avançades i aniran millorant els seus exemplars amb més detall. Aquest curs serà impartit pel mestre Xavier Redon i tindrà una periodicitat quinzenal. El curs té lloc cada dos dijous de 19h a 21h.

Aquest curs va dirigit només a socis, per la qual cosa caldrà abonar també la quota de soci si s’hi vol participar.

Per més informació i inscripcions a aquest curs, escriviu-nos un correu a bonsaialcanar@gmail.com

  • Quota de soci: 50€

Els dijous que no hi hagi curset de perfeccionament, els socis ens seguim trobant, de 19h a 21h, al local de la fanecada per treballar els nostres arbres i posar en comú dubtes, coneixements i moltes coses més. La quota de soci inclou el material que es pugui utilitzar en aquestes sessions i també en el curs de bonsai.

Per a més informació i/o inscripcions, ens podeu escriure a l’adreça de correu electrònic bonsaialcanar@gmail.com