Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar

Qui som?

L’Associació d’Amics del Bonsai d’Alcanar som un grup d’amants dels bonsais i de les arts japoneses que hi estan relacionades. Som un grup de persones de totes les edats i amb professions ben diverses que compartim una mateixa afició. Ens reunim un cop per setmana per treballar els nostres arbres i plantes i també per compartir experiències i coneixements.

A més de les reunions setmanals al local de l’associació, cada any organitzem un curs d’iniciació al món del bonsai i un altre de perfeccionament impartit pel mestre Xavier Redon, per aquells qui tenen més experiència. També som col·laboradors en diferents exposicions i esdeveniments bonsaístics de les nostres comarques, com ara el congrés internacional Sakka Ten 2012 i el Congrés nacional de la NBSKE 2013 o les exposicions organitzades des de les diferents associacions de bonsai del Montsià i el Maestrat.

A més a més, organitzem i participem en conferències i tallers amb mestres japonesos i europeus per tal d’incrementar els nostres coneixements.  Un cop acabats els cursets, tots els anys fem una exposició on mostrem la feina feta durant el curs i on aprenem també les normes a seguir a l’hora d’exposar els nostres arbres i les seves plantes d’acompanyament.

Hem creat aquest bloc per poder posar-vos al dia de les diferents activitats que fem a l’associació. Acceptem comentaris i propostes.

Bona lectura!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: