Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar

Cursos i quotes socis 2016-2017

Cursos i quotes socis Associació Amics del Bonsai Alcanar 2016-2017

  • Curs d’iniciació (10 h): gratuït

Curs en el qual s’aprendran els conceptes bàsics de l’art del bonsai com són algunes tècniques de cultiu, els materials necessaris i espècies utilitzades per fer un bonsai. El curs serà teòrico-pràctic. No és necessari tenir cap arbre per poder començar, només tenir ganes d’aprendre. Dirigit a persones que és el primer cop que fan un curs de bonsai. El curs començarà el dia 19 d’octubre i tindrà lloc els dimecres de 20h a 22h a l’edifici de l’hotel d’entitats d’Alcanar, a l’antic quarter de la Guardia Civil.

  • Curs de bonsai (40h): 50€

Tècniques bàsiques per al cultiu d’un bonsai. Dirigit a persones principiants i també a experts, ja que es va aprenent de manera progressiva a partir dels treballs de cadascú. Aquells qui tinguin nocions bàsiques, poc a poc aniran aprenent dels altres.  Aquells qui ja portin anys fent bonsai i vulguin millorar la seva tècnica aprendran tènciques avançades i anirant millorant els seus exemplars amb més detall. Aquest curs serà impartit pel mestre Xavier Redon i tindrà una periodicitat quinzenal. El curs començarà durant el mes de Novembre i es farà cada dos dijous de 20h a 22h.

  • Quota de soci: 50€

Recordeu que els dijous que no hi hagi curset de perfeccionament els socis ens seguirem trobant, de 20h a 22h, al local de la fanecada per treballar els nostres arbres i posar en comú dubtes, coneixements i moltes coses més.

  • Quota de soci col·laborador: 20 €

Per tots aquells qui necessitin assessorament per cuidar el seu bonsai i no puguin assistir periòdicament a les trobades de socis de l’associació. Inclou assessorament i, si és necessari, algun tractament i/o trasplant. Aquesta quota de soci inclou també el curs d’iniciació de 10h.

Per a més informació i/o inscripcions, escriviu-nos a l’adreça de correu electrònic bonsaialcanar@gmail.com

Single Post Navigation

3 thoughts on “Cursos i quotes socis 2016-2017

  1. Retroenllaç: Els amics del bonsai d’Alcanar a la Sakka Ten de Roma | Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar

  2. Retroenllaç: L’associazione Amics del Bonsai d’Alcanar alla Sakka Ten di Roma | Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar

  3. Retroenllaç: La asociación Amics del Bonsai d’Alcanar en la Sakka Ten de Roma | Associació d'Amics del Bonsai d'Alcanar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: